Mukavaa mökkielämää!

Huoleton mökkeily on ainutlaatuista nykypäivän hektisen elämän keskellä. Tee mökistäsi omavaraisuuden keidas ja nautit kesäpäivistäsi vielä enemmän. Ehkä haluatkin pidentää mökkikautta ja olla mökillä myös keväällä ja syksyllä? Moni on etätyömahdollisuuksien ansiosta tehnyt mökistään myös oman toimiston luonnonhelmassa. Aurinkovoimala varmistaa että läppärissä riittää virta, ruoat pysyvät kylmänä ja kahvinkeitin toimii. Suomalaiselta mökiltä löytyy monesti aggrekaatti, joka tarvitsee tietysti menovettä ja pitää ääntä. Voit jättää aggrekaatin vain erikoistilanteiden varalle, kuten sirkkelin avuksi. Näin myös meteli vähenee ja voit nauttia luonnonrauhasta entistä enemmän.

KIINNOSTUITKO?

Mökkivoimala vai valtakunnan verkko?

Riippuu täysin mitä haluat mökiltäsi. Jos tarvitset paljon mukavuuksia ja sähkölämmityksen myös keskellä talvea, voi verkkosähköliittymä olla paras ratkaisu. Mikäli mökkikautesi rajoittuu lähinnä keväästä syksyyn, voi aurinkosähköjärjestelmä olla sinun juttusi. Verkkoliittymä voi maksaa jotain 8000-30,000 euron välillä. Sen lisäksi siirron perusmaksu tulee kuluksi joka kuukausi, olit mökillä tai et. Maksamaan joutuu myös sähkön käytöstä sähkö-ja siirtomaksujen muodossa. Omavarainen aurinkosähköjärjestelmä mökille maksaa yleensä 5000-8000 euron välillä, eli vähemmän mitä pelkkä verkkoyhtiön johto mökin seinälle! Tämän lisäksi säästät käyttökuluissa 500-800 euroa vuodessa. Parhaimmillaan hyvin huoleton ja edullinen ratkaisu.

Ota yhteyttä: info@energiasunny.fi ja pyydä ilmainen kartoituskäynti mökillesi.

Varaa maksuton kartoituskäynti

Meille on tärkeää, että tiedämme asiakkaamme tarpeet ja asiakas tuntee meidät. Ota yhteyttä, sovitaan aika kalenteriin ja selvitetään yhdessä, onko meillä ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

Selvitämme oikean mitoituksen ja kerromme suoraan onko aurinkoenergia toimiva ratkaisu sinun mökillesi. Jos paikka on esimerkiksi mielestämme liian varjoisa nykypäivän varjoja sietävälle Half-Cut paneelille, kerromme mitä toimenpiteitä suosittelemme.

Kaikki tarpeesi otetaan huomioon, pistorasioiden tarkat paikat mukaan lukien. Mikäli ehdottamamme ratkaisu ei sinusta tunnu hyvältä eikä kauppoihin päästä, et maksa mitään! Yleensä sopiva ratkaisu kyllä löytyy asiantuntijan kanssa ja pääset nauttimaan huolettomista päivistä aurinkovoimalan päällikkönä.

Soita 044-2680732 tai laita sähköistä postia info@energiasunny.fi