Aurinkoenergia on takuuvarma sijoitus

Tiesitkö, että laadukkaiden paneelien elinkaari on yli 30 vuotta? Siirtohintojen ja sähköenergian hinnan noustessa, säästät paneeleilla aina vain enemmän ajansaatossa. Saat paneeleille 25 vuoden tuottavuustakuun, joten saat takuuvarmaa tuottoa. Aurinkoenergian tuotto pesee mennen tullen pörssiosakkeiden ja asuntosijoittamisen pitkän ajan keskiarvotuotot, hyvin ennustettavalla tavalla.

Asunnossasi on katto, jonka jokainen neliö vastaanottaa tuhansia watteja ilmaista energia päivässä. Sinun on mahdollista hyödyntää tätä energiaa omaan käyttöösi. Kun asennutat huoltovapaat aurinkopaneelit katollesi, teet kodistasi omavaraisuuden keitaan. Asiantuntijamme selvittää voitko hyödyntää aurinkoenergiaa kodissasi ja mikä on sinulle paras määrä paneeleita.

Avaimet-käteen palvelu

1. Kartoituskäynti, suunnittelu ja sopimus.

2. Toimitus sopimuksen mukaan.

3. Asennus, vastaanottopöytäkirjat ja ilmoitukset verkkoyhtiölle Energia Sunny Oy:n toimesta.

RYHDY OMAN VOIMALASI PÄÄLLIKÖKSI

Varaa maksuton kartoituskäynti

Meille on tärkeää, että tiedämme asiakkaamme tarpeet ja asiakas tuntee meidät. Ota yhteyttä, sovitaan aika kalenteriin ja selvitetään yhdessä, onko meillä ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi. 

Selvitämme oikean mitoituksen ja kerromme suoraan onko aurinkoenergia toimiva ratkaisu sinun kotiisi. 

Mikäli ehdottamamme ratkaisu ei sinusta tunnu hyvältä et maksa mitään! Yleensä sopiva ratkaisu kyllä löytyy asiantuntijan kanssa ja pääset nauttimaan huolettomista päivistä aurinkovoimalan päällikkönä.

Soita 044-2680732 tai laita sähköistä postia info@energiasunny.fi

Liikennöitsijänkatu 1, 35820 Mänttä